Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky

Newsletter

TPE krúžok na penis - 3D špirála

So širokým krúžkom na penis budete mať počas sexu dostatok sily. Po natiahnutí na nezostúpený penis vám tento výnimočný erekčný krúžok zabezpečí vypuklú erekciu a úplne dlhú výdrž vďaka výslednému efektu krvnej stázy.

Viac informácií

2458/00

18,90 €


-2,00 €

16,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    So širokým krúžkom na penis budete mať počas sexu dostatok sily. Po natiahnutí na nezostúpený penis vám tento výnimočný erekčný krúžok zabezpečí vypuklú erekciu a úplne dlhú výdrž vďaka výslednému efektu stagnácie krvi.

     

    Keďže krúžok na penis je elastický, pružne sa prispôsobí väčšine veľkostí penisu. TPE šetrný k pokožke je mimoriadne mäkký a umožňuje optimálne prispôsobenie a pohodlné nosenie.

     

    Čím je krúžok na penis TPE taký výnimočný a aké výhody mi ponúka?

     

    So širokým, flexibilným krúžkom na penis od MEO® si môžete užívať dychberúce orgazmy. Erotický krúžok vás počas sexu alebo sólového sexu presvedčí takým úchvatným spôsobom, že sa bez neho čoskoro nebudete chcieť zaobísť. Tento krúžok na penis z TPE perfektne sedí a vďaka účinku krvnej stázy poskytuje tvrdú erekciu, na ktorú môžete byť hrdí! V porovnaní so silikónovým krúžkom na penis vám náš krúžok z TPE ponúka ďalšiu veľkú výhodu: môžete ho používať so všetkými lubrikantmi na báze vody alebo silikónu.

     

    Materiál a starostlivosť o krúžok na penis TPE:

     

    TPE tohto krúžku na penis je šetrný k pokožke a vyznačuje sa neporéznym povrchom. Vďaka tejto vlastnosti je krúžok na penis mimoriadne hygienický. Krúžok na penis rýchlo absorbuje a uchováva vaše telesné teplo. Na používanie lubrikantov s krúžkami na penis z TPE odporúčame hybridný lubrikant, napríklad STROKE by MEO®. Ten je šetrný k materiálu a zaručuje, že budete mať z nového krúžku na penis niečo na dlhú dobu. Náš krúžok na penis sa rýchlo a ľahko čistí pomocou nášho spreja VERYCLEAN.

     

    Môžem si penisovým krúžkom ublížiť?

     

    Krúžky na penis znehrdzavejúcej ocele sú u našich zákazníkov veľmi obľúbené, pretože sú vizuálne pôsobivejšie a ponúkajú výhody z hygienického a funkčného hľadiska. Ak však používate krúžky na penis z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sú príliš malé, existuje riziko, že krúžok na penis nebudete môcť odstrániť. Nebezpečenstvo pri krúžku na penis vyrobenom z elastického materiálu je oveľa menšie, pretože krúžok sa dá ľahko prerezať a odstrániť.

     

    Viac informácií:

     

    • Pružný krúžok na penis
    • Materiál: TPE
    • Vnútorný priemer 20 mm, vonkajší priemer 40 mm, výška 10 mm (veľmi elastický materiál).
    • Možno použiť so všetkými silikónovými lubrikantmi alebo lubrikantmi na báze vody
    • Krúžok na penis pre začiatočníkov aj pokročilých. Ak si chcete kúpiť krúžok na penis, náš krúžok na penis je ideálnou voľbou. V našom online obchode s krúžkami na penis nájdete ďalšie modely, napríklad krúžok na penis z nehrdzavejúcej ocele, silikónový krúžok na penis alebo kovový krúžok na penis.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    funziona molto bene

    stringe molto bene, aiuta a prolungare moltissimo l'erezione e il piacere, funziona molto bene

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sehr guter Penisring

    An sich gefällt mir der Penisring aus TPE von Meo sehr, da er die Eicher auch noch mit einbeziehn kann. Das Material ist sehr angenehm und der Penisring lässt sich gut dehnen und liegt eng an.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    TPE krúžok na penis - 3D špirála

    TPE krúžok na penis - 3D špirála

    So širokým krúžkom na penis budete mať počas sexu dostatok sily. Po natiahnutí na nezostúpený penis vám tento výnimočný erekčný krúžok zabezpečí vypuklú erekciu a úplne dlhú výdrž vďaka výslednému efektu krvnej stázy.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: