Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky

Newsletter

Krúžok na penis Donut ROYAL: krúžok na penis, krúžok na žaluď a závažie na semenníky

V závislosti od veľkosti môžete vysokokvalitné šiškové krúžky z nehrdzavejúcej ocele od MEO použiť ako krúžok na penis, krúžok na penis, krúžok na žaluď alebo dokonca ako závažie na semenníky. Či už na tvrdú erekciu, vypuklý žaluď, väčšie potešenie pri sexe alebo na roztiahnutie mieška: Tu v MEO nájdete najväčší výber krúžkov na penis Donut.

Viac informácií

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vysokokvalitné šiškové krúžky z nehrdzavejúcej ocele od spoločnosti MEO možno v závislosti od veľkosti použiť ako krúžok na penis, krúžok na penis, krúžok na žaluď alebo dokonca ako závažie na semenníky. Či už pre tvrdú erekciu, vypuklý žaluď, väčší pôžitok pri sexe alebo na roztiahnutie mieška: Tu v MEO nájdete najväčší výber Donut krúžkov na penis.

    Čo je to vlastne Donut krúžok na penis?

    Donut krúžok z lekárskej nehrdzavejúcej ocele je krúžok, ktorý sa nosí okolo základne penisu, len okolo semenníkov alebo žaluďa, alebo ako krúžok na penis a semenníky. Výraz "donut" odkazuje na okrúhly tvar krúžku, ktorý pripomína Donut. Lekárska nehrdzavejúca oceľ je vysokokvalitný, telu vyhovujúci materiál, ktorý sa často používa na lekárske implantáty a nástroje.

    Rozmery - Donut krúžok na penis Model Royal:

    výška 15 mm, hrúbka 8 mm (stredne ťažká verzia)

    Tieto krúžky z nehrdzavejúcej ocele Donut ponúkame s rôznymi vnútornými priemermi:

    25 mm ako krúžok na žaluď
    30 mm ako krúžok na žaluď alebo krúžok na penis
    35 mm ako krúžok na žaluď alebo krúžok na penis
    40 mm ako krúžok na penis alebo menší krúžok na penis
    45 mm ako klasický krúžok na penis
    50 mm ako klasický krúžok na penis
    55 mm ako väčší krúžok na penis

    Ponúkame tieto donut-Krúžky aj v ľahšej verzii (Donut Cock Ring Duke - kliknite sem) a v ťažšej verzii (Donut Cock Ring Imperial - kliknite sem)! Ponúkame aj magnetické donutové krúžky (kliknite sem ) a donutové guľôčkové naťahovače (kliknite sem ).

    Čo je zvláštne na krúžku Donut?

    • Donutový tvar má niekoľko výhodných vlastností, ktoré ho odlišujú od ostatných erekčných krúžkov. Donutový krúžok na penis vám môže pomôcť dosiahnuť tvrdšiu a dlhšie trvajúcu erekciu tým, že obmedzuje prietok krvi zo vztýčeného penisu. To môže tiež mierne oddialiť ejakuláciu, čo môže viesť k dlhšej sexuálnej aktivite. Mnohí naši zákazníci považujú pridanú hmotnosť a tlak krúžku na penis za príjemné, pretože zvyšujú sexuálne potešenie. Okrem toho môže donutový krúžok zväčšiť váš penis a urobiť ho bacuľatejším, čo môže byť pre vás a vašu partnerku vizuálne príťažlivé.
    • V porovnaní s inými konštrukciami erekčných krúžkov má tvar donutu niektoré výhody. Po prvé, zaoblené hrany donutového krúžku sú pohodlnejšie a znižujú riziko podráždenia alebo nepohodlia, ktoré môžu spôsobiť ostré hrany. To je dôležité, pretože krúžok tesne prilieha k telu a možno ho nosiť dlhší čas. Donutový tvar tiež umožňuje rovnomernejšie rozloženie tlaku okolo penisu alebo penisu a semenníkov, čo môže viesť k lepšej regulácii prietoku krvi a príjemnejším zážitkom. Okrúhly tvar donutového krúžku navyše aj celkom dobre vyzerá a vytvára skvelý vzhľad.


    Výber správneho erekčného krúžku napokon závisí od vašich osobných preferencií a úrovne pohodlia, ale špeciálny dizajn v tvare donutu má určite niekoľko prospešných vlastností, ktoré ho odlišujú od iných konštrukcií erekčných krúžkov.

    Donutový erekčný krúžok vám ponúka niekoľkovýhod a funkcií, ako napr:

    • Zlepšenie erekcie: používanie erekčného krúžku znižuje prietok krvi zo vztýčeného penisu, čo môže viesť k pevnejšej a dlhšie trvajúcej erekcii.
    • Oddialenie ejakulácie: Niektorí muži uvádzajú, že používanie erekčného krúžku pomáha oddialiť ejakuláciu, čo môže viesť k dlhšej sexuálnej aktivite.
    • Zvýšené pocity: Pridaná hmotnosť a tlak erekčného krúžku môže u niektorých mužov zvýšiť sexuálne potešenie.
    • Vizuálny efekt: Vďaka erekčnému krúžku sa penis môže zdať väčší a plnší, čo môže byť pre nositeľa a jeho partnerku vizuálne príťažlivé.


    Krúžok na penis vám ponúka niekoľko výhod a funkcií, ako napr:

    • Viac pocitov: Keď používate krúžok na žaluď, môže zvýšiť citlivosť žaluďa, čo vedie k intenzívnejším pocitom počas sexu. To môže byť naozaj super!
    • Dlhšie trvanie počas sexu: Mnohí muži si myslia, že používanie krúžku na žaluď im pomáha, aby nedosiahli orgazmus tak rýchlo. To znamená, že si môžu počas sexu užívať dlhšie, a to znie dobre, však?
    • Parádny vzhľad: Krúžok na žaluď môže penisu dodať super vzhľad, pretože krúžok zvýrazňuje a podčiarkuje žaluď. To môže byť pre vás a vášho partnera dosť sexy.


    V našom online obchode nájdete širokú ponuku kovových krúžkov na žaluď a krúžkov na penis, Donut krúžkov na penis z nehrdzavejúcej ocele, kovových krúžkov na penis, silikónových krúžkov na penis, gumových krúžkov na penis a krúžkov na penis z TPE.

    Čo je to push-up efekt?

    Push-up efekt krúžku na penis Donut alebo Donut ball stretcher sa vzťahuje na spôsob, akým nosenie týchto krúžkov mení vzhľad pohlavných orgánov. Keď je krúžok umiestnený okolo základne penisu alebo okolo semenníkov, vyvíja tlak a "tlačí" genitálie dopredu, čím sa zdajú byť plnšie a väčšie. Tento push-up efekt môže byť esteticky príjemný a prospešný pre sexuálne potešenie. Zdôraznením a zvýraznením penisu a semenníkov môže krúžok pomôcť zvýšiť sexuálne vzrušenie vás aj vašej partnerky. Niektorí naši zákazníci považujú pridanú hmotnosť a tlak krúžku na penis alebo naťahovača na gule za mimoriadne príjemné, čo ešte viac zvyšuje sexuálne potešenie.

    Viac informácií:

    • Donut Krúžok od CAZZOMEO v mnohých rôznych veľkostiach
    • Krúžok na penis, krúžok na penis, krúžok na žaluď alebo krúžok na semenníky
    • Kovový krúžok na penis bez obsahu niklu - ideálny pre alergikov
    • Materiál: nehrdzavejúca oceľ
    • Možnosť čistenia: Odporúčame čistiť naším dezinfekčným sprejom INSTACLEAN.
    • Lubrikant: Tento krúžok na penis môžete používať s akýmkoľvek lubrikantom.
    • Krúžok na penis je zvonka zahnutý a vyrobený z bezniklovej nehrdzavejúcej ocele. Celý povrch je leštený.
    • Výhodou tohto krúžku na penis v tvare šišky je príjemný oblý tvar - skutočný pôžitok pre ruky - vďaka ktorému je aj dlhé nosenie (napríklad celý večer, celú noc) absolútnym potešením.
    • Balenie: Čierne zamatové vrecko na skladovanie vrátane viacjazyčného návodu.
    • CAZZOMEO™ je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO.


    Ako určiť správnu veľkosť krúžku na penis a ako dlho môžem krúžok na penis používať?

    • Zmerajte si obvod: Vezmite si pružný meter alebo šnúrku a zmerajte si obvod svojho polovzpriameného penisu alebo penisu a semenníkov. Ak chcete zmerať obvod penisu a semenníkov, umiestnite meter za semenníky a okolo základne penisu.
    • Vypočítajte priemer: Vydelte nameraný obvod číslom 3,14 (pí), aby ste získali priemer.
    • Upravte veľkosť: Najlepšie je od určeného priemeru odpočítať 1 - 2 mm, aby krúžok dostatočne tesne priliehal, ale nie tak tesne, aby bol nepohodlný alebo spôsoboval bolesť.


    Nezabudnite, že elastické materiály, ako je silikón a guma, sú pružnejšie a lepšie sa prispôsobujú rôznym veľkostiam. Pri krúžkoch na penis z pevných materiálov, ako je napríklad nehrdzavejúca oceľ, je obzvlášť dôležité nájsť správnu veľkosť. Tu v našom online obchode nájdete návod na použitie krúžku na penis na stiahnutie, ktorý veľmi dobre vysvetľuje, ako si nasadiť krúžok na penis, a poskytuje podrobné pokyny, ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis. Tento návod je tiež súčasťou každého krúžku na penis, ktorý si u nás objednáte. Môžete si ich od nás vyžiadať aj telefonicky alebo e-mailom. Na základe našich dlhoročných skúseností sa domnievame, že priemer 45 mm vyhovuje bežným veľkostiam penisu (keď sa krúžok nosí okolo penisu a semenníkov). V prípade krúžkov na stopku penisu odporúčame priemer 30 až 40 mm a v prípade krúžkov na žaluď priemer 25 až 30 mm.

    Ako dlho sa môže krúžok na penis používať, závisí od rôznych faktorov:

    • Materiál: Mäkké, elastické materiály, ako je silikón a guma, sa zvyčajne dajú nosiť dlhšie ako krúžky na penis z tvrdých materiálov, ako je nehrdzavejúca oceľ.
    • Pohodlie pri nosení: Uistite sa, že krúžok pohodlne sedí a netlačí. Ak sa stane nepohodlným alebo pocítite bolesť, mali by ste krúžok okamžite odstrániť.


    Platí pravidlo, že krúžok na penis by sa nemal nosiť dlhšie ako 30 minút, aby sa minimalizovalo riziko poškodenia ciev alebo iných zdravotných problémov. Je dôležité počúvať svoje telo a prestať používať krúžok hneď, ako sa objavia nepríjemné pocity alebo bolesť.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Mein neuer Eichelring

    Nach dem ich diverse Cockringe bereits besitze, hatte ich das Bedürfnis auch meine Eichel entsprechend zu schmücken.
    Gar nicht so einfach etwas zu finden, zumal wenn die Anforderungen an Material, Passform und Gewicht, recht hoch sind.
    Doch hier bei MEO wurde ich fündig.

    Ich wollte einen Eichelring welchen ich, wie meine Cockringe, täglich tragen kann.
    Nicht nur beim Sex mit meiner Frau, auch im Alltag.

    Die Erfahrung zeigt, das bereits wenige mm, entscheidend den Trage-Komfort beeinflussen können.
    Mein Schwanz und auch die Eichel haben, ich würde sagen eine normale Größe bis minimal größer.
    Ich habe den Eichelring in Größe 25 mm bestellt.
    Und, wie ich es befürchtet hatte, hält dieser ohne eine Erektion bei mir nicht.
    Der Schwanz muss bei mir zumindest eine leichte Erektion haben, dann ist alles ok und die Eichel wird verdammt groß,
    berührungsempfindlich und .... macht verdammt viel Spaß. Auch ihr G-Punkt erfreut sich entsprechend an dem Ring.
    ABER, ich wollte diesen traumhaften Ring auch im Alltag benutzen und mich an diesem außerordentlich hohem Gewicht erfreuen.
    Nun habe ich mir einen Gummi O-Ring in 22 mm Durchmesser und 5 mm Materialstärke zugelegt und trage diesen in der Eichelfurche,
    den eigentlichen Eichelring direkt dahinter.
    Ergebnis:
    Der schwere Eichelring sitzt perfekt und hat in keinster Weise die Möglichkeit über den O-Ring und Eichel abzurutschen.
    Egal wie kalt es auch draussen ist :-) der Ring bleibt da wo er ist.
    Durch die Dicke des Rings wird die Vorhaut kontinuierlich zurückgehalten, was zusätzlich beim Tragen im Alltag und beim Sex, an den Ring erinnert.
    Je nach Hose ist, zumal wenn man auf einen Slip verzichtet, der dicke Ring bei genauer Betrachtung, leicht sichtbar.

    Alles in Allem - ein Traum!

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Anello fallico

    Donut Cockring ROYAL è un anello fallico di una certa dimensione, consistente, forte e decisa di ben 5 cm, una misura large. Il materiale con cui è realizzato è acciaio inox pieno, dirompente nel peso e al tatto, è un anello fallico molto presente, capace di farvi avere erezioni durature e impressionanti. Donut Cockring ROYAL è un anello fallico ideale per l'utente esperto che desidera un look elegante, moderno e da dominatore incontrastato. E' molto comodo e confortevole e si indossa facilmente, portandolo alla base del pene e sotto i testicoli. Il materiarle di cui è composto è acciaio inossidabile, non poroso, igienico, facile da sterilizzare, sensibile alla temperatura e resistente agli urti. Potrete portare il gioco ad un livello successivo con delle variazioni termiche sensibili, riscaldandolo con acqua calda o raffreddandolo in frigorifero. Mostrarsi con questo Cock Ring restituirà un immagine bdsm impressionante, e il suo peso sarà percepito in maniera totalizzante.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    5 stars

    This ring has the weight to give a that heavy tug to the tip of my cock that I love. I have worn it for days as the fit is just quite comfortable. I'm going to order two more to give even more weight.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Super geiler Cockring

    Super geiler Cockring. Ich trage ich fast durchgehend! Die abgerundete Form sitzt perfekt und schneidet nicht ein. Zudem sorgt die schwere Qualität für ein sexy Gefühl. Sehr empfehlenswert!!!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    My favorite cockring

    This quickly became my favorite cockring, after putting it on the style and shine looked like they were made for me!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Great ring

    Great ring! This is my second one. I wanted another one just like it, I tend to lose or misplace them. Everyone likes the interesting look of this one, I get lots of compliments. Good fit!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Krúžok na penis Donut ROYAL: krúžok na penis, krúžok na žaluď a závažie na semenníky

    Krúžok na penis Donut ROYAL: krúžok na penis, krúžok na žaluď a závažie na semenníky

    V závislosti od veľkosti môžete vysokokvalitné šiškové krúžky z nehrdzavejúcej ocele od MEO použiť ako krúžok na penis, krúžok na penis, krúžok na žaluď alebo dokonca ako závažie na semenníky. Či už na tvrdú erekciu, vypuklý žaluď, väčšie potešenie pri sexe alebo na roztiahnutie mieška: Tu v MEO nájdete najväčší výber krúžkov na penis Donut.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: