Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Kožené masky

Newsletter

BDSM kožená maska - váš úvod do podriadenosti ako otrok

Zažite jemnú kontrolu a zvýšené zmyslové vnímanie s našou BDSM maskou vyrobenou z kvalitnej nappa kože. Tento model, ktorý je skvelým doplnkom nášho BDSM obchodu, je mimoriadne pohodlný na nosenie a vďaka šnurovaniu na zadnej strane sa dá dokonale nastaviť.

Viac informácií

4476/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zažite jemnú kontrolu a zvýšené zmyslové vnímanie s našou BDSM maskou vyrobenou z kvalitnej nappa kože. Tento model, ktorý je skvelým doplnkom nášho BDSM obchodu, ponúka vynikajúci komfort pri nosení a vďaka šnurovaniu na zadnej strane je ideálne prispôsobiteľný.

    Flexibilné prispôsobenie individuálnym potrebám:

    Prečo naši zákazníci oceňujú túto koženú masku? Odpoveď spočíva v jej jedinečnej prispôsobivosti a možnosti zintenzívniť BDSM zážitok podľa potreby. Samostatné, odnímateľné kryty očí a úst umožňujú masku flexibilne prispôsobiť preferenciám nositeľa. Otvory poskytujú menšiu izoláciu, ponúkajú jasný výhľad a v prípade potreby umožňujú voľné dýchanie (alebo skvelý orál). Na intenzívnejšie chvíle zmyslovej deprivácie možno kryty rýchlo a jednoducho pripevniť, aby sa ešte viac obmedzili zmysly.

    Remeselné spracovanie a všestrannosť:

    Naše kožené masky sú dômyselne spracované a ponúkajú rôzne možnosti prispôsobenia, aby dokonale sedeli. Aj bez integrovaného obojku a roubíka ako ostatné kožené masky od MEO ponúka táto kožená maska vynikajúci spôsob, ako vykonávať kontrolu a zároveň zabezpečiť pohodlie.

    MEO: Meno, ktorému môžete dôverovať:

    Ako popredný výrobca je MEO zárukou vysokokvalitných BDSM doplnkov, ktoré sú uznávané po celom svete. Vďaka dôsledným inováciám a nekompromisnému zabezpečeniu kvality si MEO vytvorilo meno, ktoré je v BDSM komunite symbolom dôvery a spokojnosti. Vďaka desaťročiam skúseností s vývojom a výrobou prvotriednych produktov BDSM spoločnosť MEO zaručuje, že každé príslušenstvo spĺňa najvyššie štandardy. Naše výrobky sú vyrobené zo starostlivo vybraných materiálov a podliehajú prísnym kontrolám kvality, aby boli nielen bezpečné, ale aj výnimočne odolné a účinné.

    Rozšírte svoju BDSM zbierku o túto funkčnú a atraktívnu koženú masku, ktorá ponúka bezpečnosť, pohodlie a všestrannosť. Investujte do výrobku, ktorý zdôrazní vaše podriadenie a zároveň zaručí pohodlie a prispôsobivosť.

    Viac informácií:

    • BDSM maska z kože
    • Súčasťou balenia sú podrobné pokyny na starostlivosť o kožu.
    • Odporúčané príslušenstvo: rôzne kožené ústne roubíky a obojky.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku.
    • Naše kožené masky ponúkajú exkluzívnu kombináciu štýlu a funkčnosti pre milovníkov BDSM doplnkov. Každá kožená maska v našom sortimente je starostlivo vyrobená z kvalitnej kože, ktorá zaručuje nielen odolnosť, ale ponúka aj vysokú úroveň pohodlia. Vďaka rôznym dizajnom, od jednoduchých štýlov až po tie so zložitým zapínaním a integrovanými prvkami, ako sú napríklad ústne roubíky, umožňujú naše kožené masky prispôsobiť si BDSM zážitok na mieru. Možnosť prispôsobenia každej koženej masky zaručuje dokonalé prispôsobenie, zatiaľ čo pevná koža vydrží intenzitu každého sedenia BDSM. Či už ide o začiatočníkov alebo skúsených fanúšikov BDSM, naše kožené masky sú ideálnou voľbou pre každého, kto chce rozšíriť svoje zmyslové zážitky. Objavte rozmanitosť a kvalitu našich kožených masiek, špeciálne navrhnutých na bezpečné a výrazné naplnenie vašich najhlbších fantázií.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sinnesraubende schöne Maske

    Ein tolles angenehm zu tragendes Leder.
    Nach der Schnürung saß sie auch passend.
    Nach dem mir der Blick genommen wurde und der Mund verschlossen wurde, war ich direkt entführt und konnte mich nach wenigen aufgeregten Pulsschlägen fallen lassen und hat mir geholfen auf das intensive Gefühl und das spüren der Session konzentrieren.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ganz okay

    Für den Preis ist die Maske ganz okay , nur die Nase ist für Asiaten gemacht viel zu klein für europäische Nasen , und die Öffnung für Mund ist auch gut um Luft zu bekommen aber zum Blasen oder Knebel ist die Öffnung zu klein , ich musste mit der Schere die Öffnung größer machen .

      Hodnotenie 

      Sitzt bei Bedarf sehr eng

      Die Maske lässt sich bei Bedarf sehr eng schnüre und hat eine sehr gute Passform. Sie war sogar früher da als ich erwartet hatte. Und sie entsprach 100% der Beschreibung. Also alles perfekt, vielen Dank!

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Happy customer

      Hi there, not much to say really. I'm happy with the product. It's as described/illustrated on the webpage.

      As regards quality of materials and construction, it seems fine. Also, it's comfortable to wear. I'm sure it will serve its purpose very well.

      The product arrived in good time, so I was very pleased all round.

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      BDSM kožená maska - váš úvod do podriadenosti ako otrok

      BDSM kožená maska - váš úvod do podriadenosti ako otrok

      Zažite jemnú kontrolu a zvýšené zmyslové vnímanie s našou BDSM maskou vyrobenou z kvalitnej nappa kože. Tento model, ktorý je skvelým doplnkom nášho BDSM obchodu, je mimoriadne pohodlný na nosenie a vďaka šnurovaniu na zadnej strane sa dá dokonale nastaviť.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      8 ostatné položky v rovnakej kategórii: