Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ball stretcher

Newsletter

Magnetický ball stretcher z nehrdzavejúcej ocele

Stránkaball stretcher z nehrdzavejúcej ocele je vybavená magnetickým uzáverom, takže stránku ball stretcher okolo semenníkov môžete v okamihu pripevniť a odstrániť. Ide o magnetické závažie na semenníky, magnetický krúžok na semenníky a napínač semenníkov z nehrdzavejúcej ocele a bestseller v obchode MEO BDSM.

Viac informácií

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka ball stretcher z nehrdzavejúcej ocele je vybavená magnetickým uzáverom, takže stránku ball stretcher okolo semenníkov môžete okamžite pripevniť a odstrániť. Je to magnetické závažie na semenníky, magnetický krúžok na semenníky a naťahovač semenníkov z nehrdzavejúcej ocele a bestseller v obchode MEO BDSM.

     

    Obyčajne sú obe časti naťahovača na gule spojené imbusovými skrutkami. Na zdĺhavé nasadzovanie a snímanie potrebujete aj príslušný kľúč. Nie však v prípade nášho ball stretcher s magnetickým uzáverom.

     

    Vďaka kvalitnému spracovaniu bez nepríjemných uzáverov alebo okrajov ponúka ball stretcher maximálne pohodlie pri nosení. Ball stretcher vás tiež zaujme svojou vysokou hmotnosťou a poskytne vám mimoriadne intenzívny pôžitok s dostatočnou trakciou.

     

    Silné magnety zabezpečujú pevné a bezpečné uchytenie, takže ball stretcher môžete nosiť aj počas sexu, na cestách alebo v noci v posteli. Po použití môžete ball stretcher vyčistiť pomocou nášho spreja VERYCLEAN.

     

    Aby ste mohli nájsť správny priemer pre každú veľkosť semenníka alebo penisu a každý tréningový cieľ, náš magnetický ball stretcher je k dispozícii v troch rôznych veľkostiach a hmotnostných triedach:

     

     

    • Veľkosť S = 30 mm x 35 mm, hmotnosť 375 gramov
    • Veľkosť M = 45 mm / 35 mm, hmotnosť 700 gramov
    • Veľkosť L: 60 mm x 35 mm, hmotnosť 925 gramov

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Magnetické ball stretcher
    • Závažie na semenníky, krúžok na semenníky, ako aj nosič semenníkov s magnetickým zapínaním.
    • Čierna povrchová úprava pre výnimočný vzhľad.
    • Materiál: Ball stretcher Nerezová oceľ
    • parachute Tvar
    • vysoký komfort
    • hladký, leštený povrch
    • Magnetické zapínanie na jednoduché nasadenie a vyzliekanie
    • ľahko sa čistí
    • Farba: čierna matná

     

    Magnetické ball stretcher - Špeciálne poznámky:

     

    Čistenie:

     

    Na čistenie používajte výlučne alkohol alebo izopropanol. Ku každému magnetickému závažiu na semenníky sú priložené vhodné alkoholové podložky. Magnety nesmú prísť do kontaktu s vodou alebo čistiacimi prostriedkami.

     

    Bezpečnostné pokyny:

     

    Tento výrobok nie je hračka. Uistite sa, že je uložený mimo dosahu detí. Na skladovanie odporúčame náš uzamykateľný box Joyybox.

     

    Silné magnety môžu narušiť činnosť aktívnych elektronických implantátov, ako sú kardiostimulátory alebo implantované defibrilátory alebo magneticky aktivované implantáty, a ohroziť pacientov. Medzi implantátom a magnetom udržiavajte vzdialenosť aspoň 20 cm.

     

    Medzi magnetom a železným predmetom alebo medzi dvoma magnetmi existujú silné príťažlivé sily. Pri používaní našich magnetických ball stretcher sa preto odporúča opatrnosť. Pri neopatrnej manipulácii si môžete medzi dva magnety skrehnúť prsty alebo pokožku. To môže viesť k vzniku modrín a hematómov na postihnutých miestach.

     

    Udržujte magnety mimo dosahu všetkých zariadení a predmetov, ktoré sa môžu poškodiť silným magnetickým poľom, napr. kreditných kariet, dátových nosičov, hodiniek atď....

     

     

     

     

    Použitie:

     

    ball stretcher zo série Oh So Easy sa nosí nad semenníkmi v okolí mieška. Stránka ball stretcher sa používa predovšetkým na natiahnutie mieška. Nosenie guľôčkového naťahovača Oh So Easy však prináša veľa potešenia aj pri sexe, masturbácii alebo pri nenápadnom nosení pod nohavicami. Nerezová oceľ ball stretcher vyvíja na semenníky väčšiu alebo menšiu trakciu v závislosti od zvolenej veľkosti a počtu. Pri dlhodobom nosení ball stretcher roztiahne miešok. V dôsledku nosenia a trakcie, ktorú vyvíja na semenníky, môže byť orgazmus extrémnejší. Oh So Easy ball stretcher je mimoriadne obľúbený aj ako intímny šperk. Pri naťahovaní mieška a zväčšovaní semenníkov je dôležitá hmotnosť guľôčkového naťahovača, dĺžka jeho nosenia a počet použitých ball stretcher.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Great weight, snug fit

    I received my size “small” earlier this week but, being relatively new to stretching, had warm up to getting the device on (a quick jerk and warm shower helped). The magnets are pretty strong, so the risk of pinching is real, but once you’re able to get it on, the weight feels great and the device is comfortable. Personally, I’ve worn it now twice, in 2 or 3 hour increments, and look forward to more. One note: it’s not water-safe (alcohol clean only), and the only criticism I have is that the edges on the inside (when the magnet joins) could be eased a bit more to reduce the risk of pinch.

    That said, I love it and plan to work up to the next size in due time. Cheers!

      Hodnotenie 

      Immer wieder!

      Am Anfang kann der Oh So Easy Magnetischer Ballstretcher etwas schmerzen, nach einer Weile kommt einem das neue Sextoy aber wie ein Teil des Körpers vor - und dann wird's angenehm. Der Grund: Das edle, schwarze Toy entfernt die Hoden vom warmen Körper und kühlt sie ab. Das hat gleich mehrere Vorteile: Meine Eier waren plötzlich höchst sensibel - als mein Partner sie mir leckte, habe ich alle Schmerzen sofort vergessen. Nach dem Orgasmus haben sich meine Eier allerdings angefühlt, als ob sie einen Muskelkater haben. Trotzdem würde ich den Ballstretcher bei besonderen Männern wieder anlegen - sobald der "Muskelkater" abgeklungen ist. Solange bleibt er in seiner schicken schwarzen Samttasche, die beim Kauf dabei ist.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Ziehen richtig schön nach unten

      Ich hab schon länger überlegt mir ein Hodengewicht zu kaufen und hab nach längerer Suche diesen magnetischen Ball Stretcher als meinen Favoriten gefunden. Er hat eine sehr gute Größe und ein richtig angenehmes Gewicht...ziehen richtig schön nach unten, sind aber für den alltäglichen Gebrauch (bei der Arbeit) nach meiner Meinung nicht so geeignet, da es in der Jeans doch etwas eng werden kann. Denn ich will auch auf das tägliche tragen 24/7 nicht verzichten und trage deshalb den 30 mm Ball Stretcher (bei der Arbeit) so gut wie immer... und den 60 mm zuhause.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Great stretch

      Nice weight. Comfortable to wear. Watch out for the pinch when fitting.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Magnetický ball stretcher z nehrdzavejúcej ocele

        Magnetický ball stretcher z nehrdzavejúcej ocele

        Stránkaball stretcher z nehrdzavejúcej ocele je vybavená magnetickým uzáverom, takže stránku ball stretcher okolo semenníkov môžete v okamihu pripevniť a odstrániť. Ide o magnetické závažie na semenníky, magnetický krúžok na semenníky a napínač semenníkov z nehrdzavejúcej ocele a bestseller v obchode MEO BDSM.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: