Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Guľôčkový gag

Newsletter

Guľôčkový gag 

Guľôčkové gagy sa často používajú pri scenároch dominancie a podriadenia a môžu sa zdať trochu desivé, ak ste ich nikdy predtým nepoužili. Ale nebojte sa! Guľôčkové roubíky sú skvelým spôsobom, ako si vybudovať sebadôveru, ukázať zraniteľnosť a užiť si bezpečné podriadenie pri BDSM sedení.

12
na stránku
Zobraziť 13 - 15 z 15 položiek
Zobraziť 13 - 15 z 15 položiek

Prečo si kúpiť guľôčkový roubík?

Roubík je bondage nástroj, ktorý môžete použiť na udržanie otvorených úst vášho partnera. Hoci existuje mnoho rôznych typov a tvarov, guľôčkový roubík je pravdepodobne najznámejší. Pozostáva z malej plastovej, gumovej alebo silikónovej guľôčky, ktorá je v ústach upevnená pomocou remienkov.

Gagy sa často používajú pri hrách na ovládanie a podriaďovanie a ak ste ich nikdy predtým nepoužívali, môžu vyzerať trochu desivo. Ale nebojte sa! Sú skvelým spôsobom, ako si vybudovať sebadôveru, ukázať svoju zraniteľnosť a preskúmať poddajnosť v BDSM.

Ak dominancia/poddajnosť nie je celkom vaša parketa, guľôčkové roubíky majú stále čo ponúknuť. Keď nemôžete hovoriť, vaše zvieracie inštinkty môžu prevziať kontrolu a vy sa môžete sústrediť na pocity, ktoré prežívate. Zaujíma vás erotické ponižovanie? Bezmocné slinenie, ktoré guľôčkové roubíky spôsobujú, môže byť veľmi účinným spôsobom, ako sa pohrať s vaším pocitom hanby.

Ako používať guľôčkový roubík

Vložte si roubík do úst a nechajte seba alebo partnera nastaviť popruh na hlave. Uistite sa, že guľôčkový roubík je v ústach bezpečne upevnený, ale že popruhy nie sú také tesné, aby boli bolestivé alebo sa dali ťažko odstrániť.

Guľôčkový roubík nepoužívajte, ak ste prechladnutí, máte infekciu dutín alebo žalúdočnú nevoľnosť. Je tiež veľmi dôležité, aby ste nikdy nenechávali osobu s roubíkom osamote!

Guľôčkové roubíky zvyšujú pocit bezmocnosti, ktorý submisívna osoba počas hry pociťuje, takže príjemný zážitok závisí od dôvery. Keďže už nie ste schopní komunikovať verbálne, musíte si byť vždy vedomí toho, ako sa váš partner s roubíkom cíti. Neustále ho kontrolujte a sledujte, či sa niečo nezmenilo alebo či nemá ťažkosti s dýchaním.

Osoba s nasadeným roubíkom nie je schopná používať Safeword používať roubík. Preto je dôležité, aby ste sa vopred dohodli na činnosti, ktorá partnerovi ukáže, že musí prestať. Ak máte zviazané zápästia, môžete v ruke držať malý zvonček, ktorým môžete zazvoniť, alebo predmet, napríklad kľúč, ktorý môžete pustiť alebo hodiť, aby ste rýchlo ukončili sedenie.

Gagy môžu tiež spôsobiť bolesť čeľuste, ak do nich idete rovno! Keď ho začnete používať prvýkrát, používajte roubík len krátko, aby ste si na ten pocit zvykli. Odvtedy môžete pomaly postupovať.

Vyberte si pre seba ten správny roubík do úst

Je dôležité, aby začiatočníci začali s malým guľôčkovým roubíkom, ktorý sa dá ľahko nastaviť.

Ak ste trochu nervózni, môže byť prospešné vybrať si priedušný roubík.

Nie ste fanúšikom guľôčkového tvaru? Potom použite hryzací roubík v tvare snaffle.

Ak už máte trochu viac skúseností s dávením, môžete vyskúšať aj rozťahovač úst. Dokonca môžete použiť aj roubík s dildom, aby ste sa úplne podriadili!

Tipy pre začiatočníkov o guľôčkových roubíkoch

Užite si svet dominancie a podriadenosti s guľôčkovým roubíkom. Tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné bondage doplnky sú povinnou výbavou BDSM.

Otvorte svoju myseľ (a ústa) týmto bondage doplnkom s naším sprievodcom guľôčkovými roubíkmi.

Čo je guľôčkový roubík?

Guľôčkový roubík je typ bondage doplnku, ktorý sa počas BDSM hier používa na zaškrtenie submisívneho partnera. Hoci existuje mnoho rôznych typov roubíkov, guľôčkové roubíky sú zďaleka najobľúbenejšie. Mnohé páry sa spočiatku roubíkov obávajú, ale po ich vyskúšaní často zistia, že dodávajú hre s dominanciou a podriadením vzrušujúci nádych.

Guľôčkové roubíky sa vyrábajú v rôznych štýloch a s rôznym stupňom obmedzenia. Je dôležité, aby ste si vybrali ten správny roubík, pretože niektoré sú vhodné pre začiatočníkov, zatiaľ čo iné sú vhodnejšie pre pokročilých milovníkov BDSM.