Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análny lubrikant

Newsletter

Análny lubrikant 

S týmito modernými análnymi lubrikantmi sa môžete vyhnúť bolesti počas análneho sexu. Náš análny lubrikant má špeciálne vlastnosti, vďaka ktorým je análny sex ešte zábavnejší.

12
na stránku
Zobraziť 13 - 24 z 27 položiek
Zobraziť 13 - 24 z 27 položiek

Na uvoľnený análny sex bez väčšej bolesti je potrebný análny lubrikant. Análny sex bez špeciálneho análneho lubrikantu je možný, ale môže byť veľmi bolestivý. Naše análne lubrikanty pomáhajú párom viac si užiť análny sex.

Na rozdiel od vagíny análny otvor neprodukuje prirodzenú vlhkosť, ktorá je dôležitá pri sexe. Na tento účel existujú análne lubrikanty, ktoré možno použiť na nanesenie vlhkosti do konečníka, aby bol análny sex možný. Potom nezáleží na tom, či sa použije kondóm alebo nie, pretože s análnym lubrikačným gélom je pohlavný styk zvyčajne možný bez akých koľvek problémov. Vďaka análnemu lubrikantu je análny sex úplne uvoľnenejší a jednoduchší. Preto sa veľmi odporúča používať takýto análny lubrikant, najmä ako začiatočník alebo neskúsený človek.

Je možné mať análny sex bez análneho lubrikantu?

Análny styk bez análneho lubrikantu je v zásade možný, ale najmä pre neskúsené páry môže byť veľmi bolestivý a nepríjemný. Pri análnom sexe bez análneho lubrikantu potrebujete trpezlivosť a určitú prípravu. Nie je možné priamo vniknúť do ženy alebo muža análne bez toho, aby ona alebo on pociťovali bolesť. Svaly zvierača by sa mali prstami rozšíriť, aby sa do nich dalo ľahšie análne preniknúť.

Pomôcť môže aj butt plug, ak je k dispozícii. Na tento účel by sa mal konečník navlhčiť slinami, aby bol prienik možný bez väčšej bolesti. Vo všeobecnosti je análny sex bez análneho lubrikantu celkom možný, ale neodporúča sa, pretože najmä u neskúsených párov môže spôsobiť veľkú bolesť, čo robí sex nepríjemným a nie príjemným.

Aký je rozdiel oproti bežnému lubrikantu?

Rôzni výrobcovia na celom svete vrátane MEO vyvinuli špeciálne lubrikanty na análny sex, ktoré sú presne prispôsobené potrebám milovníkov análneho sexu. Pri týchto análnych lubrikantoch sa venovala osobitná pozornosť tomu, aby bol vytvorený lubrikačný film veľmi hustý a aby kĺzavé vlastnosti vydržali dlho, takže rozsiahla zábava pri análnom sexe je zaručená.

Medzitým sú na trhu aj análne lubrikanty so zložkami, ako je napríklad lidokaín. Táto účinná látka má anestetický účinok a pôsobí proti bolesti. Špeciálny výrobok na análny sex nie je bezpodmienečne nutný. Najlepší spôsob, ako to zistiť, je vyskúšať, či vám viac vyhovuje análny lubrikant s aktívnymi zložkami, ako je lidokaín, alebo bežný análny lubrikant.

Koľko análneho lubrikantu by som mal používať na análny sex?

V tomto prípade neexistuje žiadne všeobecné pravidlo. Niektoré páry uprednostňujú, keď je v ňom len malé množstvo análneho lubrikantu - iné majú veľmi rady pocit, keď je vďaka veľkému množstvu análneho lubrikantu extrémne vlhký. Mimochodom, je rozdiel, či použijete análny lubrikant na báze vody alebo silikónu. Pri análnom lubrikante na báze silikónu musíte použiť oveľa menej ako pri análnom lubrikante na báze vody.

V konečnom dôsledku je dôležité, aby ste sa pri análnom sexe cítili pohodlne bez ohľadu na to, koľko análneho lubrikantu použijete. Je vecou vkusu, či počas análneho sexu použijete málo alebo veľa análneho lubrikantu. Ak máte pochybnosti, mali by ste použiť trochu viac, pretože potom ste na bezpečnej strane, čo sa týka bolesti. Nabudúce potom môžete použiť menej, ak bolo pre vás análneho lubrikantu príliš veľa. Mnohé páry jednoducho menia množstvo análneho lubrikantu, ktoré používajú, čo im poskytuje veľkú rozmanitosť pri análnom sexe.

Čo robí dobrý análny lubrikant dobrým?

Dobrý análny lubrikant sa vyznačuje predovšetkým tým, že je skvelým pomocníkom pri análnom styku. Mal by uľahčovať prienik a spríjemňovať sex, aby bol pre pár príjemný a bezbolestný. Ďalšou vlastnosťou dobrého análneho lubrikantu je jeho dlhotrvajúca lubrikácia, t. j. že lubrikant udržiava análny otvor vlhký dlhší čas.

Pri horších análnych lubrikantoch vlhkosť dlho nevydrží a musíte análny lubrikant neustále nanášať. Kvalitný lubrikant nesvrbí a nepríjemne nezapácha. Analné lubrikanty od MEO sú ideálnou voľbou. V najlepšom prípade je análny lubrikant na análny sex bez chuti a zápachu. Pri kúpe análneho lubrikantu by ste mali vždy venovať pozornosť recenziám, aby ste získali dobrý lubrikanta nemuseli sa trápiť s nekvalitou. Kvalitný análny lubrikant zvyčajne stojí viac ako menej kvalitný análny lubrikant, ale najmä pri análnom sexe by sa vám to malo oplatiť.

Je análny lubrikant vhodný aj na vaginálny sex?

V zásade sú análne lubrikanty vhodné aj na vaginálny styk. Existuje mnoho gélov, ktoré sú vhodné na oboje. Rozdiel medzi jednotlivými lubrikantmi spočíva najmä v hodnote pH. Niektoré análne lubrikanty obsahujú špeciálne látky, ktoré zmierňujú bolesť a pôsobia anesteticky. Tieto gély nie sú potrebné na vaginálny styk.

Najlepšie je pozrieť si internetový obchod MEO a dozvedieť sa o celom sortimente rôznych análnych lubrikantov, pretože všetky análne lubrikanty sú tam prezentované a vysvetlené. Nič vám však nebráni používať análny lubrikant aj pri vaginálnom styku. Najdôležitejšie je, aby ste sa pri sexe cítili dobre, bavili sa a jednoducho si ho užívali. Mimochodom, máme aj širokú ponuku blowjob sprejov a dokonca aj inovatívny deep throat sprej!