Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Stimulátory prostaty 

Tento stimulátor prostaty zasiahne správne miesto a dokáže skutočne stimulovať prostatu! S vibrátorom na prostatu od Alpha Male sú možné orgazmy bez použitia rúk, vynútené orgazmy a uvoľnenie.

12
na stránku
Zobraziť 13 - 24 z 85 položiek
Zobraziť 13 - 24 z 85 položiek

Masáž prostaty: bod G alebo bod rozkoše u mužov

 

Prečo masáž prostaty?

 

Pre väčšinu mužov je masáž prostaty mimoriadne stimulujúca, pretože prostata sa považuje za tajný bod G alebo bod rozkoše u mužov. Masáž prostaty možno chápať ako masáž bodu G u mužov. Stimulácia prostaty najlepšie funguje prostredníctvom masáže prstom alebo análnou hračkou či špeciálnym vibrátorom prostaty (nazývaným aj mužský vibrátor ).

 

Masáž prostaty je pre mnohých mužov nádherným zmyselným zážitkom. Ak muž počas stimulácie prostaty zároveň masturbuje alebo má sex, úchvatný pocit sa zintenzívni a vedie k intenzívnym, dlhotrvajúcim orgazmom.

 

Samozrejme, každý muž reaguje na stimuláciu inak a análna masáž prostaty nemusí byť hneď pre každého šálkou kávy, ale podľa prieskumu viac ako 70 % heterosexuálnych mužov vo vzťahu už vyskúšalo alebo by vyskúšalo masáž prostaty.

 

Nemusíte sa však obávať, pretože existujú rôzne spôsoby masáže a stimulácie mužského bodu G. Nielen cez konečník, ale aj z vonkajšej strany perinea, oblasti medzi konečníkom a semenníkmi. U mužov možno erekciu zvýšiť aj tlakom na perineum.

 

Ako nájdem prostatu?

 

Prostata je pohlavná žľaza, ktorej úlohou je produkovať sekrét, ktorý sa mieša so spermiami. Mužská prostata sa nazýva aj predstojná žľaza. Prostata zabezpečuje prežitie spermií. Pohlavný orgán leží pod močovým mechúrom a obklopuje mužskú močovú trubicu, ktorá odvádza moč a semeno von.

 

Prostatu možno ľahko nahmatať prstom cez konečník. Mužský bod G sa nachádza asi 5 - 7 cm za vstupom do konečníka. Prostatu možno ľahko nahmatať mierne zahnutým prstom, ktorého spodná strana smeruje k pupku.

 

Prstom alebo jazykom zľahka masírujte konečník zvonku, aby sa partnerka mohla prispôsobiť pocitu - ak používate prst, naneste na konečník trochu lubrikantu na báze silikónu EZ2FUCK, aby ste mohli prstom jemne vniknúť priamo do konečníka.

 

 

Či už použijete prst alebo sexuálnu hračku na prostatu, odporúčame na začiatku jemný prístup k tomuto"mužskému bodu G". Nebuďte však príliš hanbliví. Spočiatku môže byť muž prekvapený novými dotykmi, ale ak sa vám podarí trafiť to správne miesto, môže to byť najlepší sex jeho života.

 

Na ľahšie prenikanie použite náš lubrikant na stimuláciu prostaty Aquameo (na báze vody) alebo Alpha Male (na vodnej báze plus výťažky uvoľňujúce análny otvor).

 

Správna príprava na masáž prostaty

 

Uvoľnite sa a venujte sa najprv perineu - oblasti medzi semenníkmi a konečníkom: jemné hladenie alebo stláčanie vzrušuje a uvoľňuje. Počas predohry s partnerom môže stimulovať vonkajšiu stranu konečníka aj jazykom.

 

Pokyny na masáž prostaty

 

Prostata v sebe spája množstvo nervových zakončení, vďaka čomu je análna stimulácia taká intenzívna. Môžete sa rozmaznávať aj nechať sa stimulovať partnerom, teda prstami alebo počas sexu. Masáž prostaty však najlepšie funguje s análnou hračkou na stimuláciu prostaty.

 

Existujú dva spôsoby masáže prostaty - priama a nepriama masáž. Nepriama sa vykonáva cez perineum, zatiaľ čo priama sa vykonáva vo vnútri konečníka prstami alebo sexuálnou hračkou.

 

Najlepší vibrátor na masážprostaty a ďalšie hračky na masáž prostaty:

 

Stimulátory prostaty sú špeciálne tvarované na stimuláciu prostaty a bodu P Bod P je "mužský bod G", ktorý sa nachádza asi 5 až 7 cm za vstupom do konečníka a pri stimulácii naším stimulátorom prostaty vyvoláva análny orgazmus. Dokonca sú možné aj "orgazmy bez použitia rúk".

 

Nepriama masáž prostaty

 

Nepriama masáž prostaty sa vykonáva na perineu. Pri pohľade zvonka sa žľaza nachádza priamo za semenníkmi. Prstami možno túto oblasť zľahka stláčať, trieť, hladiť a masírovať. Druhou rukou možno súčasne stimulovať penis a semenníky.

 

MEO má v ponuke aj špeciálne krúžky na penis v predĺženom vyhotovení, ktoré nielenže zabezpečujú tvrdú erekciu, ale zároveň stimulujú aj perineum.

 

Priama masáž prostaty

 

Okrem nepriamej masáže perinea možno stimulovať aj prostatu vo vnútri konečníka. Na precítenie cesty k prostate sa najlepšie hodia prsty alebo análna hračka MEO. Bod G muža možno samozrejme dosiahnuť počas sexu penetráciou pomocou vibrátora alebo butt plug.

 

Prsty a análne hračky

Po nahmataní bodu môžete žľazu obkolesiť ľahkým tlakom končekom prsta. Striedajte ľahký tlak priamo na prostatu alebo stláčajte konštantnou silou, pričom intenzitu môžete meniť.

 

Pomocou hračky na prostatu, vibrátora na prostatu, análneho vibrátora alebo vrtulebutt plug možno prostatu tiež ľahko dosiahnuť.

 

Ak je análny otvor už dobre roztiahnutý, môžete použiť aj druhý prst. Prostatu možno uchopiť medzi ukazovák a prostredník a masírovať ju malým tlakom.

 

Dojčenie prostaty a voľný orgazmus

 

Prostatu môže partner masírovať priamo aj nepriamo súčasne, zatiaľ čo masírovaná osoba masturbuje. Zážitok zo stimulácie prostaty môže byť mimoriadne intenzívny.

 

V súvislosti s masážou prostaty sa často používa termín dojenie alebo nútená emaskulácia. To znamená, že stimulácia prostaty spôsobuje výron semena, hoci muž nemá orgazmus. Masáž prostaty znižuje tlak v semennom mechúriku a prostate, čo vedie k ejakulácii bez orgazmu. Týmto spôsobom môže táto masážna technika viesť k oddialeniu vyvrcholenia (ľudovo nazývanému aj v BDSM scenároch) Cum Control v BDSM scenároch).

 

Pomôcky a špeciálne hračky na masáž prostaty

 

Análna penetrácia, či už prstom, sexuálnou hračkou alebo počas sexu, by sa nikdy nemala uskutočniť bez lubrikantu, pretože konečník si na rozdiel od vagíny nedokáže vytvoriť vlastnú vlhkosť. Špeciálne análne lubrikanty od MEO poskytujú dostatočnú vlhkosť na uvoľnenú masáž prostaty.

 

Análne hračky na masáž prostaty

Existujú takzvané"masážne pomôcky na prostatu", ktoré masírujú prostatu zvnútra silnými alebo jemnými vibráciami a špeciálnym tvarom. Väčšina týchto análnych hračiek má aj ďalšie stimulačné rameno, ktoré masíruje perineum zvonka. Dvojnásobná zábava s masážou prostaty je teda vopred naprogramovaná.

 

 

Hygiena po masáži prostaty - čistenie análnych hračiek

 

Po orgazme treba stimulátor opatrne a pomaly vytiahnuť a dôkladne vyčistiť mydlom a vodou. Na dezinfekciu možno použiť aj špeciálny čistiaci prostriedok na erotické hračky, napríklad VERYCLEAN.

 

Kúpa vibrátora na masáž prostaty alebo mužského vibrátora na masáž prostaty

 

Ak hľadáte vibrátor na masáž prostaty, stimulátor prostaty, vibrátor na masáž močovej trubice alebo vibrátor na masáž prostaty, ste v dobrých rukách s MEO, popredným internetovým obchodom na stimuláciu prostaty. U nás nájdete širokú škálu výrobkov, ktoré vám pomôžu stimulovať prostatu. Výber správnej análnej hračky je pre úspešnú masáž prostaty nevyhnutný. Máme nielen známy vibrátor pre mužov, ale aj účinný análny vibrátor a veľmi úspešný kolík na prostatu. Nájdete tu aj špeciálne lubrikanty na masáž prostaty a sprej, ktorý uvoľňuje konečník a uľahčuje zavedenie vibrátora na prostatu. O tom, ktorá erotická hračka pre mužov vám najviac vyhovuje, sa musíte rozhodnúť a otestovať individuálne, pretože každá z erotických hračiek pre mužov má iné výhody, napríklad diaľkové ovládanie alebo vyberateľné vibračné guľôčky.