Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Análne zátky 

Vychutnajte si análny orgazmus, sólo alebo vo dvojici s análnym kolíkom. Zažite nádherné pocity ako nikdy predtým s butt plug hlboko vo vnútri.

12
na stránku
Zobraziť 25 - 36 z 261 položiek
Zobraziť 25 - 36 z 261 položiek

Čo je vlastne butt plug alebo análny konektor?

 

Čo je to análny kolík? Análny kolík (tiež: análny kolík, butt plug alebo análny kolík) je typ vibrátora, ktorý je určený na análne použitie. Inými slovami, análny vibrátor. Na tento účel je butt plug na jednom konci zaoblený a kónicky tvarovaný pre ľahšie zavádzanie. Okrem toho je druhý koniec dostatočne hrubý, aby udržal análny kolík na mieste a zabránil jeho náhodnému zasunutiu až na doraz. Análne kolíky sú v našom online obchode k dispozícii v nespočetných tvaroch, farbách a materiáloch! Análny kolík s vibráciou alebo butt plug bez vibrácie sa používajú buď na čistú stimuláciu, alebo na prípravu na análny styk. Análny kolík s vibráciou sa často používa samostatne počas sólo sexu. Mimoriadne obľúbené sú análne kolíky z elastických materiálov, ako je želé alebo silikón. Butt plugy sú k dispozícii v rôznych veľkostiach. Začnite s menšou veľkosťou a časom veľkosť zväčšujte podľa toho, ako sa vám páči. Tu môžete priamo butt plug priamo objednať. Stránka butt plug je vhodná pre ženy, ako aj pre homosexuálnych a heterosexuálnych mužov, inými slovami, pre každého, kto je zvedavý.

 

Zadkové kolíky patria k Top 10 erotickým hračkám v zásielkovom predaji

 

butt plug sú vhodné najmä na prípravu na bezbolestný análny styk. Zavádzajú sa s trochou lubrikantu alebo maziva a potom sa nechajú na mieste, aby sa uvoľnili a roztiahli svaly konečníka. Pocit, že ste tak úplne vyplnení butt plug, poteší každého muža aj ženu.

 

Ako správne používať butt plug?

 

Prístroj butt plug nielen jemne rozťahuje konečník, ale aj stimuluje jeho citlivé nervové zakončenia. Ak chcete análny kolík zaviesť bezbolestne, mali by ste najprv kolík a svoj análny otvor navlhčiť lubrikantom, napríklad Aquameo. Náš rektálny relaxačný sprej Extremeo podporuje bezbolestné zavádzanie. Spôsob zavedenia análnej erotickej hračky je samozrejme na vás. Existujú však tri polohy, ktoré vám môžu zavedenie análnej zátky uľahčiť. Buď sa predkloňte dopredu na všetkých štyroch, aby vám partner mohol vložiť butt plug do úst. Pod zadok si položte vankúš alebo milostný vankúš ASS UP , ľahnite si na chrbát a roztiahnite nohy, alebo si nad kolík kľaknite a nechajte ho zasunúť. Rýchlo si všimnete, ktorá z týchto troch polôh je pre vás najlepšia na zavedenie análneho kolíka.

 

Ako funguje sex s análnym kolíkom?

 

Mnohé ženy a mužov mimoriadne vzrušuje, keď sú úplne "naplnení" análnym kolíkom. Možno ho zaviesť nejaký čas pred sexom a poskytnúť tak extrémnu stimuláciu počas predohry. Bez problémov môžete nosiť butt plug (podľa toho, či ide o malý butt plug, veľký butt plug alebo veľmi veľký butt plug) po dobu 30 minút až niekoľkých hodín.

 

butt plug aby sa natiahli - hraničné skúsenosti s butt plug

 

Kolík je úžasná sexuálna hračka, ktorá je výborná aj na análny strečing. Každá žena a každý muž by mal naozaj vyskúšať rozťahovací kolík na butt plug. Dodávame rozťahovacie análne kolíky v mnohých prevedeniach, veľkostiach a materiáloch. Môžete sa dokonca rozhodnúť pre butt plug s otvorom na hlboké zasúvanie. Stačí vyskúšať naše rozťahovacie análne krúžky alebo náš úspešný análny rozťahovací kolík Ass Grommet.

 

butt plug Obchod - kúpiť análne kolíky online

 

Objednajte si butt plug online. Tu v našom sexshope nájdete veľký výber. Väčšinu našich análnych kolíkov a análnych kolíkov dodávame do 1 až 2 dní, diskrétne a bezpečne zabalené.

 

Análny kolík: Ako funguje sex s análnym kolíkom

 

Na zintenzívnenie orgazmu prostredníctvom butt plug je análna erotická hračka k dispozícii aj s integrovanými vibráciami .

 

butt plug pre začiatočníkov ...

 

Análny kolík pre začiatočníkov ? Nič nemôže byť jednoduchšie! Máme veľký výber od modelu veľmi malého butt plug na prvýkrát až po sadubutt plug , s ktorou sa môžete trénovať na análny sex alebo veľké análne kolíky.

 

alebo by ste radšej naozaj veľký butt plug či análny kolík ...

 

Naozaj veľký butt plug je výzva. Ale v MEO nájdete naozaj všetko, čo vám pomôže tento sen zrealizovať.

 

butt plug pre mužov ...

 

Najmä muži prežívajú análny styk mimoriadne intenzívne vďaka cielenej stimulácii prostaty. Na tento účel MEO ponúka aj rôzne sexuálne hračky na stimuláciu prostaty. Aj análny kolík môže byť tvarovaný tak, že špeciálne tvary pôsobia priamo na prostatu a vedú k tzv. bezkontaktným orgazmom. Inak sú obľúbené aj análne kolíky na čistú análnu stimuláciu (aj dlhodobú). Môžu tiež stimulovať mužský bod P počas milovania a zabezpečiť tak veľmi, veľmi tvrdú a dlhotrvajúcu erekciu!

 

A dokonca aj toto: Uzamykateľný butt plug so zámkom

 

Uzamykateľný análny kolík so zámkom alebo dokonca butt plug s elektronickým časovým zámkom MEOBOND vám umožní prežiť vaše fantázie o análnej cudnosti. Ak chcete vyskúšať uzamykateľný análny kolík na bondage alebo BDSM, náš ANAL MASTER bude pre vás ideálnou voľbou.

 

Tipy a triky o análnych hračkách

 

Dôležitým tipom, aby sa análne hračky, kolíky a análny sex stali pozitívnym zážitkom, je čas, relaxácia a náš geniálnyanálny dekongestant v spreji EXTREMEO!

 

Sex so zástrčkami alebo dobré alternatívy k análnym zástrčkám pre mužov

 

Stačí vyskúšať dvojitý vibrátor na obzvlášť intenzívnu penetráciu alebo tzv. prostatický kolík (tiež análny kolík pre mužov), prípadne naše kvalitné varianty análnych kolíkov: Kovový análny kolík alebo análny kolík z nehrdzavejúcej ocele. Ak si nie ste istí, či potrebujete veľký alebo malý análny kolík, odporúčame vám našu súpravu análnych kolíkov za nízku základnú cenu v našom obchode s análnymi kolíkmi . Samozrejme, skvelou alternatívou môže byť nafukovací análny kolík na butt plug. Sami sa môžete rozhodnúť, ktorá veľkosť je pre vás ideálna. Sami sa môžete rozhodnúť, ktorá veľkosť je pre vás ideálna.