Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Extrémna stimulácia bradaviek

Newsletter

Extrémna stimulácia bradaviek 

Či už sa to nazýva Mučenie bradaviek, Tréning bradaviek alebo Mučenie bradaviek, nájdete tu správne príslušenstvo, ako sú svorky alebo prísavky na bradavky pre extrémnu stimuláciu bradaviek!

12
na stránku
Zobraziť 25 - 26 z 26 položiek
Zobraziť 25 - 26 z 26 položiek

Tvrdá stimulácia bradaviek je forma sexuálnej stimulácie, ktorá stimuluje bradavky, čo často vedie k sexuálnemu vzrušeniu a niekedy k orgazmu. Tvrdú stimuláciu bradaviek možno vykonávať samostatne alebo s partnerom. Existujú rôzne možnosti, napríklad manuálna stimulácia, orálna stimulácia alebo používanie sexuálnych hračiek.

Svorky na bradavky a SM svorky sú sexuálne hračky určené na stimuláciu bradaviek. Zvyčajne sú vyrobené z kovu a pozostávajú z dvoch zariadení pripomínajúcich svorky, ktoré sa pripevnia na bradavky a utiahnu sa, aby sa na bradavky vyvíjal tlak a stimulácia. Tlak môže byť od jemného až po intenzívny, v závislosti od preferencií používateľa. Existujú rôzne typy svoriek na bradavky vrátane jednoduchých svoriek, nastaviteľných svoriek, vibračných svoriek a svoriek so závažím.

  • Jednoduché svorky na bradavky sú najjednoduchšie a zvyčajne pozostávajú z dvoch kovových častí, ktoré sa pripevnia k bradavkám a utiahnu pomocou skrutkovacieho mechanizmu. Tieto svorky sú najlepšie pre začiatočníkov alebo pre tých, ktorí nehľadajú intenzívnu stimuláciu.
  • Pri nastaviteľných svorkách na bradavky možno tlak na bradavky nastaviť, takže sú dobrou voľbou pre tých, ktorí chcú experimentovať s rôznymi úrovňami stimulácie.
  • Vibračné svorky na bradavky pridávajú stimulácii bradaviek nový rozmer tým, že do zážitku zapájajú vibrácie. Tieto svorky majú často viacero úrovní vibrácií, takže používateľ môže nájsť ideálnu intenzitu.
  • Svorky so závažím pridávajú ďalší pocit tlaku tým, že do konštrukcie zahŕňajú závažia. Keď závažia vibrujú, vyvíjajú tlak a stimulujú bradavky, čím poskytujú jedinečný a intenzívny zážitok.


Bez ohľadu na typ svorky na bradavky je dôležité byť pri používaní opatrný Nipple Play alebo TT a nikdy nepoužívať svorky dlhší čas. Hranie sa s bradavkami by sa malo vždy uskutočňovať so vzájomným súhlasom a vhodnou komunikáciou medzi partnermi. Je tiež dôležité pamätať na to, že nie každý považuje stimuláciu bradaviek za príjemnú a je dôležité rešpektovať individuálne preferencie a hranice.